nuvol
Consultoria

Servei_Consultoria Oferim serveis gratuïts de Consultoria de Programari empresarial als clients, ja que aquesta fase és essencial per assegurar-nos uns resultats òptims i sobretot bàsica per marcar les fites i punts claus dins els procediments posteriors, tant pel que fa al desenvolupament de l’aplicació com a la fase d’implantació.

Acompanyem en el creixement als nostres clients, analitzem cadascun dels punts essencials dins de les seves organitzacions i busquem la solució més adequada a totes i cadascuna de les casuístiques del seu negoci.

Parametrització i posada en marxa

Servei_Parametrització Amb la contractació dels nostres serveis els clients comptaran amb la nostra total col·laboració per una correcta i ràpida parametrització dels mòduls que distribuïm. En molt poc temps la seva empresa estarà preparada per funcionar tal i com vostè desitja. A més, tota la casuística i normativa andorrana estarà preparada per a funcionar segons la normativa vigent.

No et preocupis per haver de modificar complicats sistemes, nosaltres ja et lliurem el teu programari totalment preparat per a liquidacions d'IGI i d'altres impostos (IRPF). Realitzarem qualsevol canvi de la normativa vigent a Andorra de forma gratuïta.

Desenvolupament a mida

Serveis_Programació Sabem que a les empreses la forma de portar un negoci pot ser diferent i que cada empresari té unes necessitats específiques. Per a tots aquests casos estem preparats. Un dels nostres grans avantatges és la flexibilitat a l'hora de modificar tant la interfície gràfica com les funcionalitats. Disposem de les eines del mercat més modernes i àgils en programació, per estalviar-te costos i temps.

A iDEAN entenem que no és fàcil preveure, a priori, tots els aspectes de desenvolupament i intentem ser flexibles a les personalitzacions, però ens comprometem a realitzar modificacions en aquells aspectes no inclosos en els mòduls estàndards.

Formació

Servei_Formació A iDEAN estem convençuts que la formació és la millor arma contra la resistència al canvi de les empreses davant les noves tecnologies. Amb l’acompanyament i la formació continuada als usuaris de l’aplicació aconseguim una correcta implicació de tots els departaments i empleats de les empreses. A més, som formadors en les tecnologies més avançades.

Disposaràs d'unes hores de formació gratuïta (segons contracte), que t'ajudaran inicialment a dominar el programari. Però si necessites una formació personalitzada, presencial o on-line sobre els nostres productes, podem preparar un servei de formació a la teva mida.

Suport i atenció al client

Servei_Suport No et preocupi pels problemes, compta amb nosaltres per resoldre tots els dubtes. Tindràs trenta dies de consultes il·limitades. Acompanyem sempre als nostres clients i estem al seu costat, perquè sabem la importància de què els sistemes informàtics estiguin sempre disponibles per a una major productivitat.

D'aquesta forma la PIME s'assegura un correcte funcionament posterior i una vegada implantat el sistema informàtic et permetrà oferir un servei de suport continuat.

Volem conèixer la teva història CONTACTA'NS ARA