Solució hibrida

hibridLa solució hibrida és la resposta d’iDEAN per a les empreses que ja disposen d’un CPD (centre de processament de dades) i que desitgen que les dades continuïn dins els seus centres operatius encara que els serveis informàtics i les solucions empresarials les gestionin tercers.

El programari es sincronitza periòdicament amb els serveis centrals d’iDEAN i s’actualitza si és necessari, sense cap cost ni intervenció per part del client.

Les còpies de seguretat es realitzen de forma controlada dins els servidors del clients i aquests únicament s’han d’ocupar de que estiguin protegides.

Igualment com a la solució Cloud, es beneficien de la tarifa plana, de la mobilitat, de tots els avantatges dels sistemes SaaS (pagament per ús dels serveis d’informàtica) i no han de fer pagaments de llicències ni de manteniment del programari, l’únic a càrrec del client és el CPD.

Aquesta és la solució per empreses que per raons legals o de política empresarial requereixen que cap dada estigui al núvol.

Amb iDEAN podràs tenir…

connectar seguretatnuvol A_Assistència

Accessos on vulguis

Backup automàtic

Assistència

Podràs connectar-te des de qualsevol lloc i a l’hora que vulguis. Sempre amb una connexió segura i amb qualsevol dispositiu.

No hauràs de preocupar-te per la seguretat de les teves dades, tots els dies es realitzarà el teu backup.

Pots comptar amb nosaltres per resoldre els teus dubtes i realitzar la formació que necessites.

Posa’ns a prova i demana’ns un accés al programari de manera GRATUÏTA

provagratis

o bé demana’ns una demostració al +376 870 120 o a info@idean.ad