Qui som?

GrupTecnisa2

Som una empresa que pertany al Grup Tecnisa amb més de 25 anys d’experiència i que neix amb l’objectiu de potenciar la competitivitat de les empreses d’Andorra, mitjançant la creació d’aplicacions empresarials Cloud Computing.

La fórmula suggerida per fer de les empreses més productives i competitives, és la d’eliminar la infraestructura informàtica, ja que la informàtica clàssica fa que les empreses dediquin grans recursos, que en molts casos no es recuperen.

Les empreses que compren software, fan grans inversions en equipaments (sales especials, racks, servidors, BBDD, etc.) i del mateix programari de gestió, a més, de personal especialitzat.

Cloud Computing d’IDEAN, elimina tota la infraestructura informàtica i ofereix als nostres clients la disponibilitat immediata d’un software potent, àgil i intuïtiu, amb capacitat de mobilitat, tot preparat i sempre actualitzat.

L’únic que es necessita és una connexió a Internet!

Les solucions SAAS (de software com a servei) ja s’estan imposant arreu del nostre entorn i és el nou paradigma de la forma de fer negocis, les empreses poden dedicar molts més recursos a la seva activitat ja que no cal fer cap inversió, el pagament es limita a una tarifa plana que el client pot cancel·lar en qualsevol moment.

(utilitzi les fletxes per veure la presentació)

Demana’ns una demostració al +376 870 007 o a info@idean.ad

IDEAN utilitza com a motor de l’aplicació Velneo V7, una potentíssima plataforma de treball que l’ha fet líder en el seu sector. Les eines de desenvolupament són les més àgils i ràpides que existeixen al mercat. Avui, més de 500.000 llicències en diferents empreses i sectors utilitzen aquesta plataforma, entre altres: