Qui som?

GrupTecnisa2

A iDEAN (Iniciatives pel Desenvolupament Empresarial Al Núvol), és una empresa que pertany al Grup Tecnisa amb més de 25 anys d’experiència en molts sectors, i que neix amb la missió i l’objectiu de potenciar la competitivitat de les empreses d’Andorra, mitjançant la creació d’aplicacions empresarials a través de la tecnologia de Cloud Computing.

La principal fórmula suggerida per fer de les empreses d’Andorra més productives i competitives, és la d’eliminar tota infraestructura informàtica, ja que la informàtica clàssica fa que les empreses dediquin grans recursos i temps, que en molts casos no es recuperen.

Les empreses que avui dia compren software per a la seva gestió, es veuen obligades a fer inversions en equipaments (sales especials, racks, servidors, etc.), llicències de sistemes operatius, de bases de dades i del mateix programari de gestió, a més, de contractar personal especialitzat per tal de disposar de la informació requerida i fer pagaments de manteniment i de suport.

La proposta Cloud Computing d’IDEAN, elimina tota la infraestructura informàtica i ofereix als nostres clients la disponibilitat immediata d’un software potent, àgil, intuïtiu, ràpid, segur i amb capacitat de mobilitat, combinat amb totes les casuístiques andorranes, tant de tributs (IGI, IRNR, IRPF, etc.), de telemàtica com d’informes financers, tot preparat i sempre actualitzat.

L’únic que es necessita és una connexió a Internet!

Les solucions SAAS (de software com a servei) ja s’estan imposant arreu del nostre entorn i és el nou paradigma de la forma de fer negocis, les empreses poden dedicar molts més recursos a la seva activitat ja que no cal fer cap inversió, el pagament es limita a una tarifa plana que el client pot cancel·lar en qualsevol moment.

(utilitzi les fletxes per veure la presentació)

Posa’ns a prova i demana’ns un accés al programari de manera GRATUÏTA provagratis

o bé demana’ns una demostració al +376 870 007 o a info@idean.ad

IDEAN utilitza com a motor de l’aplicació Velneo V7, una potentíssima plataforma de treball que l’ha fet líder en el seu sector. Les eines de desenvolupament són les més àgils i ràpides que existeixen al mercat. Avui, més de 500.000 llicències en diferents empreses i sectors utilitzen aquesta plataforma, entre altres:

empresesvelneo