Prova Gratuïta

Omple aquest formulari i prova'l gratis durant 30 dies:

Nom*

Empresa

Email*

Descarrega’t ara la versió de proves d’iDEAN, amb la comptabilitat i la gestió d’empreses.
Després d’haver instal·lat el programari, rebràs els teus codis d’accés personals per correu electrònic i el podràs provar gratuïtament durant 30 dies. 
Aquesta versió de prova és únicament vàlida en entorn Windows 7 o superior. Per altres S.O. o per qualsevol consulta contacteu-nos al +376 870 007.

Important: Segons la Llei 15/2003 de 18 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, IDEAN, SL informa sobre les dades personals facilitades de forma voluntària. En complimentar aquest formulari, les dades quedaran incorporades confidencialment dins la base de dades d’IDEAN, SL . Al registrar-se el client, aquest dóna el seu consentiment per què IDEAN, SL  les utilitzi amb l’única finalitat d’informar-li sobre serveis o productes que puguin ser del seu interès, respectant la legislació andorrana sobre protecció de dades. IDEAN, SL  no cedirà mai les seves dades personals a tercers.

Podeu exercir el vostre dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant una petició escrita dirigida a IDEAN, SL – Ctra. de la Comella, 23 AD500 Andorra La Vella o per correu electrònic a: info@idean.ad