Nòmines per Andorra

CALENDARIS

El sistema de calendaris del programa de nòmines d’iDEAN pot ser per empresa, centres i empleat; però a més et permetrà configurar totalment els rangs de liquidacions (mesos naturals o no), els festius i els horaris de cada empleat o grups d’empleats.

EMPLEATS

A iDEAN sabem que cada empleat és molt més que un nom i un salari, per això hem dissenyat tot un apartat per tenir centralitzada tota la seva informació: dades generals, dades bancàries, aptituts professionals, documents associats (Carnet de conduïr, CV, etc.) i molt més!

ORGANITZAT i SEGMENTAT

Pensem que saber a que dediquen el temps els empleats és fundamental per això amb iDEAN pots organitzar la teva empresa per centres de treball, departaments, projectes, etc.

LLIBRE DE TREBALL

Amb el nostre programa de nòmines dissenyat totalment per la normativa andorrana obtindràs de manera automàtica el resum d’activitats per dia i treballador.

FULLS DE NOMINA

iDEAN calcularà per tu, de manera totalment automàtica, els salaris i t’ho presentarà de manera detallada. Deixa que el programa de nòmines gestioni per tu les hores extres, bestretes, primes, etc.

CASS / IRPF

Totes les cotitzacións (Obrera, patronal, IRPF, etc) calculades i deduides automàticament a la nòmina. Però a iDEAN hem volgut anar més enllar i fer que la teva liquidació a la CASS passi a ser automàtica!

LLISTAT DE CONTROLS

Amb el nostre programa de nòmines per Andorra, podràs analitzar totes les dades entre períodes que necessitis de manera automàtica i detallada!

QUITANÇA

Totes les quitances calculades de manera automàtica segons el codi de relació laboral d’Andorra

MÉS INFORMACIÓ…