La nostra proposta

A iDEAN hem dissenyat una completa oferta de gestió empresarial, comptabilitat i de gestió de punt de venda, que pots utilitzar immediatament. Només has d’informar al sistema de com ha d’actuar mitjançant un mòdul de parametrització i en molt poc temps començaràs a treballar.

Reunirse es un comienzo, permanecer juntos es el progreso y trabajar juntos es el éxito

Henry Ford

El nostre ERP conté una amplíssima oferta de funcionalitats que s’adaptaran a les teves necessitats: des del control total dels articles, magatzems i serveis, passant per una sofisticada però fàcil gestió comercial amb tot el necessari per a comprar i vendre.

La comptabilitat està estretament connectada amb l’ERP. Disposes d’informes ja preparats segons la normativa vigent andorrana, que informaran de tot el que passa dins del teu negoci.

Tindràs preconfigurats tots els requeriments que necessites pel control dels teus tributs (IGI, IRNR, IRPF, etc.). Podràs gestionar des d’una sola finestra tot el control de tresoreria. La gestió dels actius et mostrarà clarament l’estat de cada immobilitzat i podràs obtenir diferents visions del negoci mitjançant el mòdul analític i pressupostari.

Disposes, si és necessari, d’un TPV per controlar tot el teu front-office i, efectivament, connectat en temps real amb l’ERP i la comptabilitat.

Comprova en solament 6 minuts la seva potència...

Amb iDEAN podràs tenir…

Accessos on vulguis

Backup automàtic

Assistència

Podràs connectar-te des de qualsevol lloc i a l’hora que vulguis. Sempre amb una connexió segura i amb qualsevol dispositiu.

No hauràs de preocupar-te per la seguretat de les teves dades, tots els dies farem el teu backup, que podràs descarregar quan vulguis.

No et preocupis pels problemes, pots comptar amb nosaltres per resoldre tots els teus dubtes i realitzarem la formació que necessites.

 

Pantalla_ERP

Conèixer més

erp

Posa’ns a prova i demana’ns un accés al programari de manera GRATUÏTA

provagratis

o bé demana’ns una demostració al +376 870 120 o a info@idean.ad