Gestió i facturació empresarial

GESTIÓ D’ARTICLES

Gestiona els articles amb el seu codi de barres, imatge o preus de cost i venda; i oblidat de la complexitat de calcular el preu mig en funció dels diferents preus de compra i venda, ja que iDEAN ho fa automàticament per tu.

MAGATZEMS

Quan tens diferents magatzems on guardar els productes que vens necessites gestionar l’estoc en cada un d’ells. Per això, a iDEAN pots crear tants magatzems com necessitis i controlar en tot moment quins productes tens a cada un d’ells.

FAMÍLIES

Un nivell més d’agrupació d’articles a iDEAN són les famílies. Per exemple, si tens dos o més tipus de pintures diferents, pots crear una família que sigui “Pintures” i dins de la mateixa els tipus de pintures que necessitis.

CATEGORIES

Si el teu negoci ven articles de diferents tipus, com per exemple: articles de pintura i articles de decoració; pots crear una categoria per cada un d’aquests tipus i així tenir sempre organitzats els articles.

CLIENTS I PROVEÏDORS

Una de les coses més importants és tenir la teva cartera de clients i proveïdors controlada en tot moment. iDEAN t’ho facilita; crea un contacte i configura-li quins són els seus rols per cada empresa: client, proveïdor, etc.

TARIFES

iDEAN et dóna l’oportunitat de gestionar els teus clients de forma personalitzada, ja que no és el mateix un client que compra una sola vegada que un client habitual o que un distribuïdor. Crea una tarifa per a cada tipus i iDEAN la gestionarà de manera automàtica i senzilla.

PRESSUPOSTOS

Fes pressupostos als teus clients de manera professional. A més, converteix-los en comandes, albarans o factures en un sol clic. Si et passes a iDEAN et personalitzarem la plantilla visual.

COMANDES

Pots crear comandes des de zero o pots crear una comanda des d’un pressupost que hagis elaborat prèviament. A més, també podràs crear albarans o factures directament des de les comandes.

ALBARANS

Controla tots els lliuraments que fas i que et fan mitjançant l’ús d’albarans. Assigna el client, el magatzem des del qual surten els articles, l’agent comercial que l’ha venut i els productes que has despatxat. Ho tindràs absolutament tot sota control.

FACTURES

Mai ha estat tan fàcil crear factures totalment professionals i enviar-les per correu electrònic. Es poden crear a partir dels pressupostos, comandes o albarans.

GESTIÓ DE COBRAMENTS I PAGAMENTS

Amb iDEAN és molt senzill saber el que t’han pagat o el que has pagat i, per tant, el que et deuen o el que deus. Gaudeix d’una gestió completa de cobraments i pagaments i assegura’t de conéixer el teu saldo bancari a qualsevol data perquè la teva situació de tresoreria sigui sempre l’òptima.

AGENTS COMERCIALS

iDEAN controla automàticament les comissions dels teus agents comercials i et presenta de manera senzilla el detall del càlcul. A més a més pots gestionar comissions per trams o acumulatives.

Més informació…

T'HO DEMOSTREM TOT EN 3 MINUTS