Programa de Comptabilitat per Andorra

PLA COMPTABLE

A iDEAN ja tens configurat el pla comptable oficial d’Andorra tan sols has de parametritzar els comptes que millor s’adaptin als teus requisits.

IMPOSTOS

Pots crear la teva declaració des de zero o pots deixar que iDEAN la calculi de manera automàtica. Només hauràs de prèmer un botó i estarà llesta per imprimir segons els models oficials d’IGI, IRNR, relació de factures rebudes i emeses.

ESTATS FINANCERS

Genera el balanç de situació o el compte de pèrdues i guanys d’un interval de l’exercici, en qualsevol moment, des de qualsevol lloc i en poc temps. iDEAN t’ofereix diferents models de balanç i comptes oficials (simplificat, abreujat, etc.) i desglossats perquè puguis comparar entre exercicis.

TRESORERIA

Amb iDEAN és molt senzill saber el que t’han pagat o el que has pagat, i per tant, el que et deuen o el que deus. Gaudeix d’una gestió completa de cobraments i pagaments i assegura’t de conéixer el teu saldo bancari a qualsevol data perquè la teva situació de tresoreria sigui sempre l’òptima.

IMMOBILITZAT

Ja sigui per projectes o per grups, gestiona tot el immobilitzat de la teva empresa des d’una sola pantalla. iDEAN ho comptabilitzarà de manera automàtica segons els teus requisits.

ANALÍTICA I PRESSUPOSTARIA

Sabem que respectar els pressupostos és molt important en el teu negoci per això a iDEAN podràs analitzar en temps real la desviació mensual i anual per cada centre de cost i secció

FORMATS ABA

Mai havia estat tan fàcil remesar; iDEAN inclou tots els formats ABA per què puguis preparar les teves remeses telemàtiques en pocs segons.

Més informació…

T'HO DEMOSTREM TOT EN 3 MINUTS