10 Raons per passar-te a iDEAN

10 raons per passar-te a iDEAN

10 raons per passar-te

2

Oblida’t de tota la infraestructura i de la gestió informàtica, amb nosaltres no necessitaràs invertir en costosos servidors, ni en llicències, ni en personal especialitzat. Únicament necessitaràs una connexió a Internet.

2Estalvia i guanya en productivitat, amb nosaltres podràs connectar-te des de qualsevol lloc, moment i amb el dispositiu que tu triïs (Windows, Linux, Mac, Android i pròximament també per iPad i iPhone).

3A iDEAN hem dissenyat una completa oferta de gestió empresarial, comptabilitat i de gestió de punt de venda, que pots utilitzar immediatament, solament has d’informar al sistema de com ha d’actuar mitjançant un mòdul de parametrització i en molt poc temps començaràs a treballar.

4El nostre ERP, conté una amplíssima oferta de funcionalitats què s’adaptaran a les teves necessitats, des del control total dels articles, magatzems i serveis, passant per una sofisticada però fàcil gestió comercial amb tot el necessari per a comprar i vendre.

5Tens preconfigurats tots els requeriments que necessitaràs pel control dels teus tributs, podràs gestionar des d’una sola finestra tot el control de tresoreria, la gestió dels actius i podràs obtenir diferents visions del negoci mitjançant el mòdul analític i pressupostari.

7És la solució pensada i adaptada per a tots els negocis a Andorra, sempre la trobaràs actualitzada sense costos addicionals i, si ho necessites, també la personalitzem a la teva mida.

2Som un equip multidisciplinari de professionals lligat a un important grup empresarial andorrà, amb experiència en tecnologies i molt a prop teu, preparats per a què tot funcioni.

2Les despeses en informàtica són de tarifa plana (pagament mensual), sense compromís de permanència, paga únicament pel que fas servir i els resultats són immediats!

2Disposaràs d’una solució operativa, funcional i escalable segons les teves necessitats, que et proporcionarà alta eficàcia i rendiment.

8Comprova les dades i la situació de la teva empresa al moment, siguis on siguis. El temps de resposta et sorprendrà!

Gestió empresarial ERP per Andorra

Demana’ns una demostració al +376 870 007 o a info@idean.ad